Rondreis Italie online
Fly-drive Italië

Fly-drive Italië

Stel je eigen Italië fly-drive samen

Bij Italië online kun je je eigen Italië fly-drive samenstellen met behulp van bouwstenen (oftewel korte Italië reizen). Je reist naast de hoogtepunten ook naar kleine dorpen in Toscane en Umbrië, het onbekendere Zuid-Italië en het afwisselende Sicilië. Wissel steden af met groene binnenlanden en verborgen strandbaaitjes.

Tijdens je fly-drive Italië slaap je in een wijn-agriturismo, een klifkust hotel of een agriturismo met uitzicht op de Etna. Met je eigen (huur)auto reis je op je eigen tempo, op je eigen manier. Een aantal activiteiten, zoals pasta maken met een Italiaanse mamma of een boottocht langs vissers in Cefalu, zijn al inclusief.

Stel je eigen Italië fly-drive samen

Hieronder vind je een greep uit onze fly-drive Italië bouwstenen

Pasta maken met di mamma
Leer de fijne kneepjes van het pasta maken. Samen met een Italiaanse mamma ga je de keuken in en bereid je je eigen verse pasta. Je verblijft op haar agriturismo op het platteland van Umbrië.

Trappend door olijfboomgaard
In Zuid-Italië beleef je het Bertolli gevoel in Puglia. Het meerendeel van de Italiaanse olijfolie komt hier vandaan. Met een mountainbike verken je de omgeving en fiets je tussen de olijfbomen door. Je verblijft in een typische trulli, een kegelvormig huisje. 

Geen zin om zelf te puzzelen? Kijk dan bij onze kant-en-klare Italië auto rondreizen.

Italië fly drive Sicilië
 

Onze Italië vakanties zijn in een nieuw jasje gestoken onder de naam 'Zomerzin'. Om dat te vieren bieden we je graag € 50,- introductiekorting op je vakantie. Klik snel verder en vermeld 'zomerzinactie' bij boeking. Heb jij al zin in Italië?


Italië online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.