Rondreis Italie online
Home > Bouw je reis > Rondreizen

We hebben onze Italië reizen in een nieuw jasje gestopt, onder de naam Zomerzin!

Op deze website kun je dus niet meer boeken, maar op
www.zomerzin.nl kun je de nieuwe reizen bekijken en een aanvraag doen.

Auto rondreis Italie

Auto rondreizen Italië

Kant en klaar, maar pas ze gerust aan, 'een dagje langer of een dagje korter'.

Onze Italië auto rondreizen zijn individuele, langere Italië rondreizen per auto die we hebben gecreëerd door bouwstenen (korte reisprogramma's) met elkaar te verbinden.

Auto rondreizen Italië met alles erop en eraan: vervoer, overnachtingen en een aantal bijzondere activiteiten, zoals een pasta workshop en een vulkaantrekking bij Sicilië, zitten al inbegrepen. Wij regelen overnachtingen met een goede service, op mooie plekken of een handige ligging. In bepaalde periodes, kan de prijs afwijken (bijv. met Pasen en in de zomervakantie). Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over onze auto rondreizen Italië. Onderstaande rondreis prijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde autohuurprijs. De autohuurprijzen fluctueren en worden bepaald door de actuele beschikbaarheid. Zodra je een voorstel ontvangt bekijken we de actuele prijzen. Het kan daarom voorkomen dat de prijs wat hoger of lager uitvalt dan onderstaande richtprijzen. 

Een rondreis Italië aanvragen kan door het vrijblijvende aanvraagformulier in te vullen, of bel ons op 071-891 01 34. Via het boekingsformulier kun je een Italië rondreis boeken. Liever zelf je rondreis Italië samenstellen? Klik dan hier voor een overzicht van onze korte Italië reizen.

Italië rondreizen overzicht met huurauto

Bekijk hier de prijzen wanneer je per eigen auto naar Italië reist.
Italië rondreis auto - Toscane

Auto rondreis Italië 1 La dolce vita

Je ziet: Pisatoren - wijnheuvels Toscane - boerderijleven op agriturismo - kasteeldorpen in Umbrië
Reisduur 10 dagen / 9 nachten, aanvang rondreis dagelijks
Reissom € 1026,- p.p. bij 2 personen
€ 1143,- p.p. bij 2 personen (juli t/m sept)
Vervoer  incl. huurauto, excl. vlucht

Toscane en Umbrië, dé combinatie voor het zoete Italiaanse leven. In deze 10-daagse Italië rondreis laat je grote steden links liggen en sla je direct rechtsaf de groene heuvels en kasteeldorpen in.

Een vespatocht dwarsdoor Toscaanse heuvels, pasta kneden met een Italiaanse mamma en neem een kijkje in een oude Italiaanse stad als Siena die op de route ligt. Met afwisselende overnachtingsplekken: kasteeltje in middeleeuws dorp, wijnboerderij met zwembad en op de agriturismo bij di mama, is dit dolce vita ten voeten uit. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 10-daagse Umbrië & Toscane rondreis.

Auto rondreis Italië
Auto rondreis Italie - Lucca

Auto rondreis Italië 2 Italië op een laag pitje

Je ziet: wijnheuvels Toscane en ruraal Umbrië
Reisduur 8 dagen / 7 nachten
Reissom € 820,- p.p. bij 2 personen
€ 912,- p.p. bij 2 personen (juli t/m sept)
Vervoer incl. huurauto, excl. vlucht

La Dolce Vita in 't kort. Deze 8-daagse rondreis brengt je van het glooiende Toscane naar het rurale Umbrië. Een goede eerste kennismaking met Italië of een ontspannen weekje tussendoor. Ideaal wanneer je niet te vaak wilt verhuizen maar toch van beide regio's de sfeer wilt proeven.

Je overnacht op beide locaties in een agriturismo waar nog streekproducten worden geproduceerd. Proef de lokale wijn in Toscane, waar vandaan je de beroemde scheve toren van Pisa bezoekt, en maak je eigen pasta in Umbrië. Hier verblijf je echt buiten de gebaande paden op een landelijk gelegen agriturismo. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 8-daagse Italie rondreis.
Italië rondreis auto - Venetië

Auto rondreis Italië 3 Alle wegen leiden naar Rome

Je ziet: romantisch Venetië - wijnheuvels Toscane - Florence's Renaissance - ruraal Umbrië - 't andere Rome 
Reisduur 15 dagen / 14 nachten, aanvang rondreis dagelijks
Reissom € 1798,- p.p. bij 2 personen
€ 1745,- p.p. bij 2 personen (juli t/m sept.)
Vervoer incl. huurauto, excl. vlucht

Dit is je complete Italië reiservaring. In deze 15-daagse rondreis combineer je de eeuwenoude steden met het authentieke platteland. Prosecco proosten bij een kanaaltje in Venetië, picknicken in de Toscaanse heuvels, pasta kneden met een Italiaanse mamma en lange avonden op Romeinse piazza's.

Je overnacht in een kasteeltje op een heuvel, in sfeervolle B&B's en op een wijnboerderij met zwembad. Volg alle wegen die naar Rome leiden en zie de vele kanten van Italië. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze 15-daagse Italië rondreis.
 

Auto rondreizen Italië
Italië rondreis auto
Zuid-Italie rondreis auto

Auto rondreis Italië 4 Carpe diem: dwars door Zuid-Italië

Je ziet: Pompeii & Vesuvius, Amalfi kust, Puglia en Lecce
Reisduur 12 dagen / 11 nachten, aanvang rondreis dagelijks
Reissom € 1581,- p.p. bij 2 personen
€ 1690,- p.p. bij 2 personen (juli t/m sept)
Vervoer incl. huurauto, excl. vlucht

Pluk de dag in Zuid-Italie, waar het leven nog in een rustig tempo verloopt. In deze 12-daagse rondreis combineer je geschiedenis en cultuur met het authentieke Italiaanse leven.

Een bezoek aan Pompeii, wijnproeven aan de Amalfi kust, fietsen door olijfboomgaarden in Puglia en een bezoek aan de barokstad Lecce. Je overnacht in sfeervolle accommodaties, zoals een klifkust hotel, een masseria (boerenhoeve) en een trulli huisje. Sluit je reis af aan het strand in de hak van de laars. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Zuid-Italië reis.

Auto rondreis Italie - Sicilie

Auto rondreis Italië, Sicilië 1 Si! Sicilië

Je ziet: Etna vulkaan, platteland Piazza Armerina, barokke bergdorp Ragusa en Avola strand
Reisduur 9 dagen / 8 nachten
Reissom € 778,- p.p. bij 2 personen
€ 868,- p.p. bij 2 personen (juli t/m sept)
Vervoer incl. huurauto, excl. vlucht


Sicilië is het eiland voor de levensgenieter. Tijdens deze 9-daagse rondreis langs de hoogtepunten in het oosten proef je kort van wat dit eiland te bieden heeft.

Een wijnproeverij aan de voet van de Etna en een kookworkshop in het rurale Sicilië. Je overnacht op sfeervolle plekken, zoals een agriturismo met uitzicht op de Etna en een B&B in het centrum van Ragusa. Sluit je reis af met een picknick in een verborgen baai aan de oostkust. Ideaal als reis tussendoor in het voor- of najaar met aangename temperaturen. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Sicilie rondreis.
Auto rondreizen Italie - Sicilie

Auto rondreis Italië, Sicilië 2 An offer you can't refuse

Je ziet: Palermo, tempelvallei Agrigento, Piazza Armerina, Ragusa, strand Avola, Etna en vissersplaats Cefalu
Reisduur 15 dagen / 14 nachten
Reissom € 1389,- p.p. bij 2 personen
€ 1533,- p.p. bij 2 personen (juli t/m sept)
Vervoer incl. huurauto, excl. vlucht


Het complete rondje Sicilië. In twee weken zie je niet alleen de hoogtepunten, maar kom je ook op de wat minder bekende plekken.

Zo verblijf je onder andere in een gastvrije B&B tussen de Griekse tempels, leer je Siciliaans koken op een boerderij en ga je picknicken in een verborgen baai aan de oostkust. Verder proef je verschillende wijntjes aan de voet van de Etna vulkaan en maak je bij Cefalu een boottocht langs de kust in je eigen bootje. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze complete Sicilië rondreis.

Algemene informatie auto rondreizen Italië

Wat is inbegrepen in je auto rondreis Italië?

Je overnachtingen met ontbijt (tenzij anders beschreven)
- Het vervoer zoals beschreven in het van-dag-tot-dag-programma
- Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, zie de beschrijvingen
- Assistentie van onze lokale agent, die 24 uur per dag bereikbaar is

Wat is niet inbegrepen in onze auto rondreizen Italië?
- De vluchten naar/van Italië. We doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je reis.
- Facultatieve excursies
- Reis- en annuleringsverzekering (meer informatie)

Auto rondreis Italië aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op Italië rondreizen te maken. Misschien wil je bijvoorbeeld liever op een andere plek starten. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de rondreis plakken. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepast prijsvoorstel maken. Er zijn veel verschillende Italië reis combinaties mogelijk, we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina van Italië online.
Italië rondreis auto
 

Onze Italië vakanties zijn in een nieuw jasje gestoken onder de naam 'Zomerzin'. Om dat te vieren bieden we je graag € 50,- introductiekorting op je vakantie. Klik snel verder en vermeld 'zomerzinactie' bij boeking. Heb jij al zin in Italië?


Italië online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.